een project van Tot Heil des Volks
menu
Partnergroep

“Je wereld stort in als je merkt dat je man worstelt met homoseksuele gevoelens. Het heeft me bemoedigd en gesterkt om samen met andere vrouwen te praten over alles wat je dan tegenkomt”.

Er zijn groepen die gericht zijn op (ex-)echtgenotes van mannen die bekend zijn met homoseksuele gevoelens. Tijdens de bijeenkomsten van deze groepen richten we ons speciaal op onderwerpen die bij hen vaak spelen.

Deelnemers geven na afloop meestal aan dat ze beter in staat zijn om te gaan met de situatie en de problemen met hun partner te hanteren.

In de groep worden in overleg met elkaar onderwerpen besproken als rouwverwerking, omgang met teleurstelling, verbetering van communicatie, zelfaanvaarding en herstel van relaties. Al deze gebieden van je leven kunnen op scherp komen te staan als je partner homoseksuele gevoelens heeft. Want wat doet dit met jóuw zelfbeeld, welke invloed heeft het op jullie (seksuele) relatie, hoe kun je blijven communiceren met elkaar en waar is God in dit alles.

Supportgroep
Getrouwde mannen-groep

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie