een project van Tot Heil des Volks
menu
Nieuws
06-04-2014

Nieuwe website stichting Onze Weg

Stichting Onze Weg heeft een nieuwe website gelanceerd: www.onderweg.nu. De stichting gaat nu ook verder onder de naam Onderweg.nu. Voorzitter Jan Karremans: 'Met de website willen we de boodschap van Onze Weg uitdragen, maar daarnaast willen we een middel zijn om mensen die een weg zoeken hoe om te gaan met hun homoseksuele gerichtheid met elkaar in contact te brengen'. 

Het streven is om eens in de twee weken een nieuwe artikel op www.onderweg.nu te plaatsen. Dit kan een persoonlijke blog zijn, een getuigenis, een achtergrondartikel of bijvoorbeeld een toelichting op de actualiteit. Daarnaast is het plan om een 'maatjesproject' te sarten, waarbij bezoekers van de website voor een periode gekoppeld worden aan een 'maatje', iemand bij wie ze hun verhaal kwijt kunen en via e-mail hun vragen kunnen bespreken. Verder krijgen diverse getuigenissen en artikelen die zijn verschenen in BinnensteBuiten, het kwartaalblad van Onze Weg, een plaats op de website.

 

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie